ONDERHOUD - RENOVATIE

Onderhoud en renovatie

Achterstallig onderhoud aan uw woning kan voor grote (financiële) schade zorgen. Als huiseigenaar let u er meestal wel op dat uw huis goed in de verf staat. Maar komt u regelmatig op het dak van uw woning? Losse loodflappen, verschoven dakpannen en verstopte goten zijn veel voorkomende mankementen. Gelukkig eenvoudig te verhelpen


Een telefoontje is genoeg voor een afspraak: 0313-438838. Om uw woning optimaal in conditie te houden, is regelmatig onderhoud noodzakelijk. Het is goed om ten minste één maal per jaar uw woning grondig te inspecteren. Natuurlijk verzorg ik dit graag voor u. Tijdens zo'n inspectie controleer ik in ieder geval:

  • hang- en sluitwerk;
  • houtwerk (deuren, kozijnen en ramen);
  • loodstroken;
  • metselwerk en gevel;
  • dak;
  • enz.
Na inspectie van uw woning krijgt u een rapport van mijn bevindingen.
U beslist welke mankementen u zelf wilt verhelpen en waar u mijn hulp bij in wilt roepen.

 

Renovatie

Alles wat vervangen of hersteld moet worden aan uw woning, valt onder renovatie. Van het vervangen van rotte kozijnen en lekke daken tot gevelrenovatie. In ieder geval heeft uw woning na de renovatie een fraaier en vaak ook moderner aanzien.

Restauratie

Niet in alle gevallen is het wenselijk onderdelen van een woning te vervangen. Wanneer materialen een historische waarde hebben, worden deze zodanig hersteld dat ze hun oude uitstraling behouden, maar toch weer jaren mee kunnen. We spreken dan van restauratie.

 

 

 

an image

an image
an image
an image

meijer bouw&timmerbedrijf, Het klooster 5 , 6986 BN , Angerlo , 0313-438838/06-22237468