NIEUWBOUW EN VERBOUW

Verbouw en nieuwbouw

De kinderen uit huis, gezinsuitbreiding, meer financiële middelen, gezondheidsproblemen... Er zijn vele redenen denkbaar die u doen besluiten uw woonsituatie aan te passen. U kunt gaan verhuizen. U kunt ook besluiten uw woonruimte te verbouwen en/of te vergroten. Het is geen keuze waarbij u over één nacht ijs gaat, dat begrijp ik heel goed. Ik denk graag met u mee over de mogelijkheden om uw woonruimte, en daarmee uw woongenot, te verbeteren of te vergroten. Daarbij hoort ook uitgebreide informatie en advies over afwerking, isolatie, kozijnen en deuren, soorten dakbedekking enz. Indien gewenst verzorg ik ook de tekening en bouwaanvraag voor u. Tijdens het aan- of uitbouwen van uw woning blijft u meestal in uw huis wonen. Dankzij mijn jarenlange ervaring ben ik in staat een gedetailleerde projectplanning te maken en planmatig en efficiënt te werken. Tijdens het hele bouwproces heeft u een vaste contactpersoon waar u al uw vragen aan kunt stellen. Door steeds in overleg met u te blijven, kan de overlast tot een minimum beperkt blijven. Welke mogelijkheden heeft u zoal?

Nieuwbouw

Soms is het handiger, en goedkoper, om voor nieuwbouw te kiezen. Of voor een combinatie, bijvoorbeeld door uw garage bij het woonhuis te betrekken en een nieuwe garage te bouwen. Meijer Bouw-& Timmerbedrijf is een klein en flexibel bedrijf. Bij grotere nieuwbouwprojecten werk ik samen met vaste en betrouwbare bouwpartners.

Aanbouw, uitbouw of opbouw

Uw woonkamer of keuken kan met een aan- of uitbouw zomaar twee keer zo groot worden. Door op een plat dak (bijvoorbeeld van een eerder gerealiseerde aanbouw) een opbouw te laten plaatsen, creëert u één of meerdere slaapkamers, werk- of hobbyruimtes. De kosten wegen zeker op tegen de meerwaarde van uw huis.

Dakkapel

Een dakkapel tovert een krappe slaapkamer of zolderruimte om tot een mooie kinderkamer of praktische hobbyruimte. De winst in ruimte en licht is aanzienlijk. De meerwaarde voor uw huis meestal ook. Het plaatsen van een dakkapel is minder ingrijpend en tijdrovend als bijvoorbeeld het plaatsen van een opbouw.

Kleinere verbouwingen

Vervanging van kozijnen of deuren, het plaatsen van een zolderdakraam voor extra licht, het afwerken van muren (stuken) of het verplaatsen van een deur. Het zijn zomaar wat voorbeelden van relatief kleine aanpassingen van uw woning, waar u veel plezier van kunt hebben.

 

 

 

an image
an image
an image

an image

meijer bouw&timmerbedrijf, Het klooster 5 , 6986 BN , Angerlo , 0313-438838/06-22237468